Landsail

Landsail LS588 banden

Vind uw

LS588

hier!

Landsail LS588: op vele fronten verbeterd

De Landsail LS588 is een all season high performance band, geschikt voor alle typen personenauto's. Landsail zet al enkele jaren in op een comfortabele rit. De banden zijn stil, zuinig, en hebben een zeer fijne wegligging. De handling op nat en op droog zijn prima, en de remweg op een nat wegdek is stukken beter dan eerdere generatie Landsails. Landsail zet nieuwe materialen in en heeft veel geïnvesteerd in nieuwe ontwerpen profiel en banden. Landsail werkt al tientallen jaren aan modernisering en automatisering van de productielijnen. Dat uit zich nu in deze uitstekende 588. Deze band is verkrijgbaar via Tirendo.nl en wordt gratis thuisbezorgd.

Landsail LS588: een sterke lijn, goedkoop en goed

Met de Landsail LS588 zet Landsail ne als veel andere bandenproducenten in op nieuwe high tech materialen, betere profielen, en specialisatie. Nieuwe materialen zoals siliconen worden gebruikt om water af te stoten en onder bepaalde omstandigheden meer grip op de weg te behouden. Profielen worden in samenhang met nieuwe sterkere materialen steeds extremer, omdat ze sterker en duurzamer kunnen worden gemaakt. Uitstekende profielen slijten dus minder snel, en dus kunnen specialistische banden voor de autosport, en all season banden worden gefabriceerd die een aantal jaren geleden nog niet bestonden.

Landsail LS588: gratis thuis bezorgd

Met de Landsail LS588 beschikt u voor niet veel geld over een moderne high tech all season band die duurzaam en slijtvast, veilig en stil is. Het betreft een comfortabele band die u zonder problemen kunt gebruiken met wat zwaardere auto's , voor de langere afstanden.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK