Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 1
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Landsail Zomerbanden

Landsail zomerbanden aantrekkelijk geprijsd alternatief online

Op Tirendo.nl bestel je de nieuwste modellen Landsail zomerbanden voor lage prijzen online. Tirendo.nl heeft een goede selectie Landsale, en bezorgt gratis thuis. Bestel je nieuwe set Landsail zomerbanden hier in deze speciale sectie, en laat je banden thuisbezorgen, of bij een garage bij jou in de buurt. Tirendo.nl heeft service level overeenkomsten met honderden garages in het land, en kan je banden voor een kleine meerprijs onder je auto aanbrengen en correct afstellen. Met de gratis bezorging, lage prijzen en goede service groeit Tirendo.nl al enkele jaren als kool. Al onze producten zoals weergegeven op deze website worden uit voorraad geleverd, en binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Landsail LS988

De Landsail LS988 is een goede high performance zomerband. Een dynamische band met een sportief gevoel, die goede feedback geeft. Het directionele patroonontwerp biedt opmerkelijk veel grip in natte en droge omstandigheden. Het buitenste blokpatroon is optimaal ontworpen voor veel bochtenwerk. V-vormige zijgroeven voor snelle prestaties en tractie. Een fijne band voor wie niet te veel wil uitgeven, en toch een goed uitziende band wil rijden die het op verschillende vlakken erg goed doet.

Een aantal andere goede presteerders

Een aantal andere goede presteerders zijn de Landsail D7 (high performance zomerband), de nieuwe Landsail LS588 UHP (ultra high performance zomerband), de Landsail DH2 (touring zomerband), de Landsail LS188 Plus (touring zomerband), de Landsail LS288 (touring zomerband) en de Landsail LS688 (touring zomerband). Browse voor deze en andere producten even vlug door de Landsail zomenbandensectie en maak je keus uit de nieuwste modellen van dit jaar, of een ouder model dat nog wordt aangeboden. In gevallen waar een band het goed doet, blijft hij meestal nog een periode op voorraad. tirendo.nl bezorgt binnen enkele werkdagen bij je thuis of bij een garage bij jou in de buurt. Landsail is het steeds beter gaan doen de afgelopen jaren, en is inmiddels een bekende naam onder autobezitters, vooral SUV-rijders. Deze banden zijn niet de meest high tech banden die er worden verkocht, maar ze zijn stevig en goed geschikt voor zakelijk gebruik en gebruik met zwaardere auto's en SUV's, comfortabel en vrij stil. Landsail produceert op zo'n grote schaal voor de Aziatische markt, dat de export naar Europa en de Verenigde Staten relatief weinig gewicht in de schaal legt. Als je weet wat je aan Landsail hebt, dan is deze pagina voor jou!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK