Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Kleber Krisalp HP 2 banden

Vind uw

Krisalp HP 2

hier!

Kleber is na Michelin banden het tweede bekendste Franse bandenmerk. Het maakt sinds lang reeds deel uit van deze internationale bandenreus. De Krisalp HP2 is de opvolger van de Kleber Krisalp HP, welke reeds voldoende bewezen heeft, dat hij goed met winterse verkeersomstandigheden kan omgaan.

Rijeigenschappen

De Kleber Krisalp HP2 is een prima band die wordt geroemd om de stabiliteit die hij verschaft in bochten en bij spoorwisselingen. Zoals het een echte winterband betaamt, lijden deze eigenschappen bovendien nauwelijks onder gladde omstandigheden en presteert hij optimaal op zowel sneeuw als ijs. De Kleber Krisalp HP2 heeft 42% meer lamellen dan zijn voorganger, wat hem nog eens extra tractie op sneeuw oplevert. Zelfs als het veel geregend heeft, is de handling uitstekend. Hoe kan dit? De groeven van het profiel zijn looprichting-gebonden, waardoor het water snel weggewerkt kan worden. De veiligheid van de passagiers blijft steeds gegarandeerd.

Profieleigenschappen

Deze winterband levert bovengemiddeld veel grip op. Het profiel van de Kleber Krisalp HP2 is zodanig vormgegeven dat ook zijwaartse grip gegarandeerd is. Die uitstekende zijdelingse grip wordt gecombineerd met remeigenschappen. Die ook onder gladde omstandigheden subliem zijn. Het loopvlak an deze band werd geoptimeerd en de combinatie van rechte met gebogen lamellen versterken de remwerking. Zo is de positie van het voertuig op de weg altijd gewaarborgd.

Rendement

Qua slijtvastheid en positieve invloed op het brandstofverbruik zijn er nauwelijks betere banden te vinden. De Kleber Krisalp HP2 winterband valt desondanks in het betaalbare segment en voldoet vanzelfsprekend aan alle geldende normen. Zoals elke winterband heeft de Kleber Krisalp HP2 het sneeuwvloksymbool op de zijkant staan. Met deze internationale norm kwalificeert hij zich dus als een volwaardige winterband.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info