Hankook

Hankook Winter i*cept RS (W442) banden

Vanaf45,88 €per band
Vind uw

Winter i*cept RS (W442)

hier!

De Hankook Winter i cept RS W442 is een betrouwbare winterband voor alle soorten personenauto's. Van stadsauto's en compacte auto's tot middelgrote en luxe wagens, gezinsauto's en stationcars. De autoband staat garant voor een buitengewone grip op natte, modderige en besneeuwde wegen. De remeigenschappen zijn uitstekend en de stuurhandling is met deze winterbanden ook dik in orde. De Hankook Winter i cept RS W442 is bij uitstek geschikt voor de winterse Europese wegen.

Profieleigenschappen

De Hankook Winter i cept RS W442 is voorzien van een V-vormig loopvlak. In combinatie met de vele, diepe groeven heeft deze autoband een uitstekende grip en tractie op elke ondergrond. De remweg is kort. Het loopvlak blijft ook bij extreme koude elastisch. De groeven zorgen voor een snelle waterverplaatsing onder de autobanden. Er blijft geen water of modder achter in de banden, het gevaar van aquaplaning wordt sterk teruggedrongen.

Effectiviteit

De Hankook Winter i cept RS W442 heeft een zeer lage rolweerstand. Dit betekent dat de banden weinig geluid maken, minder snel slijten en er vele kilometers mee kunnen worden gereden. Gebruik van deze winterband leidt tot een lager brandstofgebruik en vermindering van de CO2-uitstoot. Het is daarmee een duurzame en milieuvriendelijke autoband, die in herfstachtig en winters weer soepel en veilig functioneert. Het M+S keurmerk met sneeuwvloksymbool op de autoband is daarvan het bewijs.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.