Hankook

Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 banden

Vanaf72,30 €per band
Vind uw

Ventus S1 Evo 2 K117

hier!

Onder de autobanden die door dit Duits merk worden geproduceerd, is de Hankook Ventus S1 Evo2 K117 een van de betere voor in de zomermaanden. Zijn rijeigenschappen bij droog weer maken dat de autobezitter volledig kan vertrouwen op deze gewaardeerde zomerband. De Hankook Ventus S1 Evo2 K117 staat voor comfortabel autorijden. Zijn perfecte wegligging behoudt hij ook in de bochten, zodat de controle over de auto altijd gewaarborgd blijft. Tel daarbij het beperkte geluidsniveau op, dat zelfs op hoge snelheden uiterst laag blijft, en het mag duidelijk zijn: Hankook stelt ook met deze zomerband niet teleur. De Ventus S1 Evo2 K117 kan daarom gerust worden beschouwd als een aanwinst voor de automobilist én in het assortiment van Hankook.

Profieleigenschappen

Een stevig en doorontwikkeld profiel zorgt ervoor dat deze Hankook-band niet alleen prima werk verricht bij mooi weer. Ook op natte wegen voldoet de Hankook Ventus S1 Evo2 K117 aan alle eisen die nodig zijn om veilig te kunnen autorijden. Het profiel wordt gekenmerkt door drie brede groeven met een smallere groef langs de buitenrand. Dankzij diverse schuingeplaatste groeven kan een uitstekende afvoer van regenwater plaatsvinden, zodat aquaplaning geen invloed heeft op het rijgedrag van deze zomerband. Daarnaast beschikt de band over geweldige remeigenschappen, of het nu droog is of regent.

Rendement

Behalve rijcomfort en veiligheid, vindt het R&D-team van Hankook ook het milieu belangrijk. Dit resulteert in duurzame banden, die gemaakt zijn van hoogwaardig rubber. De Hankook Ventus S1 Evo2 K117 voldoet dan ook aan alle voorwaarden om van een milieuvriendelijke- of groene band te kunnen spreken. Door een minimale rolweerstand verbruiken auto's die van deze zomerbanden zijn voorzien aangenaam weinig brandstof en de slijtvastheid van het profiel maakt ze nog zuiniger. Deze band is echt een topper en eindigde bij de ANWB zomerbandentest 2013 (225/45 r17) in goed gezelschap tussen de Pirelli Cinturato P7 en de Semperit Speed-Life.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK