Hankook

Hankook Ventus Prime 2 K115 banden

Vanaf62,90 €per band
Vind uw

Ventus Prime 2 K115

hier!

De Hankook Ventus Prime 2 K115 is een zomerband voor toerauto's en luxe auto's, die onder droge en natte weersomstandigheden een goede grip op de weg houdt. Tot de sterke punten van deze autoband behoren de goede grip in de bochten en de snelle manoeuvreerbaarheid. Bovendien is het remvermogen op natte wegen zeer goed. De hoge duurzaamheid en het beperkte brandstofverbruik maken de aanschaf van deze Hankook-band tot een milieuvriendelijke en betaalbare investering.

Profieleigenschappen

De vernieuwende technologie in het profiel van de Hankook Ventus Prime 2 K115 zorgt voor een perfecte wegligging en stabiel rijden. Ook op natte wegen en bij hoge snelheden. De excellente grip werkt ook door in het snelle optrekken en remmen. De remweg is kort, ook op een nat wegdek. Het bandenontwerp stimuleert een snelle waterafvoer, wat een goede beveiliging tegen aquaplaning biedt. In de bochten functioneert deze autoband ook uitstekend, met een nauwkeurige stuurhandling. Deze Hankook-band is daarmee een zeer veilige autoband.

Effectiviteit

De Hankook Ventus Prime 2 K115 maakt door de lage rolweerstand weinig geluid en gaat lang mee. Het maakt deze band zeer geschikt om lange afstanden mee te rijden. Met deze veelzijdige autobanden wordt een flinke besparing in brandstofverbruik gerealiseerd. Dat is goed voor het milieu vanwege de ook lagere uitstoot van CO2. De allround Hankook Ventus Prime 2 K115 kan voor een breed scala aan auto's worden gebruikt.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK