GT Radial

GT Radial CHAMPIRO WINTERPRO banden

Vind uw

CHAMPIRO WINTERPRO

hier!

De GT Radial Champiro Winterpro: nooit meer aquaplaning

De GT Radial Champiro Winterpro is het beste wat GT Radial te bieden heeft op het gebied van winterbanden. Het profiel is specifiek ontwikkeld voor gebruik op gladde en natte wegoppervlakken. Aquaplaning komt eigenlijk niet voor met deze band. Deze band is uitgebreid getest op een testtraject in Finland. Zeer slijtbestendig en perfect in evenwicht voor optimale grip en wegligging. Deze band is geschikt voor ieder type personenauto. Online te bestellen op Tirendo.nl

GT Radial Champiro Winterpro: perfect in evenwicht

Voor de GT Radial Champiro Winterpro is een profiel ontwikkeld met een aantal klassieke elementen en een paar toevoegingen die vrij high tech zijn. De banden hebben brede en extra diepe groeven in de lengte en groeven naar buiten toe gericht voor de afwatering. Maar daarnaast is de band aan de zijden binnenin verstevigd voor extra tegendruk in de bochten. Ook is er voor speciale materialen van siliconen gekozen die beter in staat zijn met natte en gladde wegoppervlakken om te gaan. Dat resulteert in een korte remweg en goede handlingeigenschappen op sneeuw en ijs.

Met de GT Radial Champiro Winterpro kiest u voor kwaliteit van een merk, en voor kwaliteit waarop effectief toezicht is door de verschillende kwaliteitsinstanties. U kunt jaren toe deze band, en u zult geen moment spijt hebben van uw aankoop.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK