Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 53
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


GT Radial banden

GT Radial autobanden: productiefaciliteiten en certificering

GT Radial autobanden staan voor absolute kwaliteit. GT Radial is een merk van het Singaporese bedrijf Giti Tire dat in totaal acht productiefaciliteiten heeft in China, Indonesië, en de Verenigde Staten. Er zijn researchfaciliteiten in de Verenigde Staten, Duitsland, en Groot Brittannië. Giti is een van de grootste bandenproducenten ter wereld en heeft een uitgebreid assortiment aan banden voor personenauto's, SUV's, busjes en vrachtwagens. Alle fabrieken van GT Radial voldoen aan de ISO/TS16949:2002 standaard voor kwaliteitscontrole, en aan de ISO14001 standaard voor milieumaatregelen.

GT Radial autobanden zijn in 1951 in Indonesië begonnen met de productie van fietsbanden en binnenbanden. Via uitbreidingen in Indonesië, China, en de Verenigde Staten is het bedrijf uitgegroeid tot de nummer 10 van de wereld. GT is een sponsor van motorsport in China en Japan.

GT Radial autobanden testfaciliteiten

GT Radial autobanden worden uitgebreid getest voordat ze kunnen worden verkocht. Na materiaaltests en andere tests binnenshuis worden de banden getest op een van de testbanen in Taiwan, China, het Verenigd Koninkrijk, of Finland (voor winterbanden). Daar komen onder meer de volgende aspecten aan bod: stabiliteit bij hoge snelheden, comfort, wegligging op nat wegdek, en geluidsproductie. Op het moment dat de band te koop wordt aangeboden op de website van Tirendo.nl voldoet de band aan alle Europese vereisten, en heeft het aanvullende certificaten van instanties zoals het Duitse TÜV, CE, ISO, en het Low-noise e-mark, een codering voor verminderde geluidsproductie.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK