GT Radial

GT Radial Champiro ECO banden

Vind uw

Champiro ECO

hier!

GT Radial Champiro ECO: milieuvriendelijke productie en gebruik

Met de GT Radial Champiro ECO speelt GT in op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke, geluidsarme banden. Zowel de productiewijze als de prestaties van de banden van het bedrijf dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter. De productiefaciliteiten van GT Radial voldoen stuk voor stuk aan de hoogste vereisten voor productiecontrole en milieu. GT heeft voor dit doel de samenwerking gezocht met het Duitse TÜV SÜD. Ook de wegtests zijn door deze organisatie uitgevoerd. Het betreft een all season band die voor ieder type personenauto geschikt is.

GT Radial Champiro ECO: low noise en grip op nat wegdek

De GT Radial Champiro ECO heeft onder recente Europese wetgeving de toevoegingen S, voor verminderde geluidsproductie, en W voor rijeigenschappen op nat wegdek meegekregen. Verbeteringen in het profiel en de structuur van het materiaal van de band hebben geleid tot 20% verminderde rolweerstand ten opzichte van het vorige model. Afhankelijk van uw rijstijl leidt dat tot een brandstofvbesparing van rond de 4%. Het zijn daarnaast vooral verbeteringen in de gebruikte materialen die tot verbeterde grip op nat (en op droog) wegdek, en tevens tot een kortere remweg en een betere wegligging hebben geleid.

Met de GT Radial Champiro ECO rijdt u jarenlang een stille, zuinige en slijtvaste band. Met GT Radial kunt u ervan op aan dat uw banden voldoende zijn getest en goed uit die tests zijn gekomen.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK