Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Goodyear UltraGrip 9 banden

Vind uw

UltraGrip 9

hier!

Goodyear UltraGrip 9: uitstekend getest

De Goodyear UltraGrip 9 is een sterke winterband van het bekende Goodyear. Deze premium winterband laat uitstekende prestaties zien op natte en gladde wegen en is een goede en veilige keus voor de winter in Nederland en daar buiten. Deze winter band is geschikt voor alle type personenauto’s en is online verkrijgbaar via Tirendo.nl. De bezorging is volledig gratis!

Goodyear UltraGrip 9: voldoende grip op natte wegen

De Goodyear UltraGrip 9 presteert zeer goed in de bochten en op erg natte wegen vanwege een goed uitgedacht profiel met zg. hydrodynamische groeven dat op efficiënte wijze water en andere deeltjes zijwaarts afvoert. Door toepassing van nieuwe waterafstotende materialen heeft de band in alle omstandigheden voldoende grip op de weg.

Goodyear UltraGrip 9: goed in de auto tests

In de verschillende autobladen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk komt de Goodyear UltraGrip 9 zeer goed naar voren. Auto Bild geeft de UltraGrip 9 het predicaat ‘exemplarisch’. De Duitse wegenwachtorganisatie ADAC geeft de band een ‘goed’ en in Auto Zeitung krijgt de band een ‘very recommendable’. De nieuwe UltraGrip heeft dat te danken aan zijn uitzonderlijke prestaties op het gebied van wegligging, stabiliteit, remweg en grip, in het bijzonder op natte en gladde besneeuwde wegen. Vergelijk deze band met andere banden uit het premiumsegment op Tirendo.nl en laat ze gratis thuisbezorgen! Met de banden van het wereldberoemde Goodyear kun je eigenlijk niet missen, en de UltraGrip 9 behoort tot de best presterende banden die het bedrijf heeft gefabriceerd. Deze banden worden allemaal individueel getest en zijn absoluut van topklasse.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info