Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
35,00 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beperkte voorraad
Pagina 1 van 13
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Goodyear Winterbanden

Goodyear

Goodyear is een Amerikaans bandenfabrikant dat vanaf 1898 een actieve rol speelt in de autobandenmarkt. Sinds de productie van de eerste band is Goodyear in staat om zich telkens weer te verbeteren. Het is dan ook een van de redenen waarom Goodyear niet meer weg te denken is uit de autobandenwereld.  Het Amerikaanse bedrijf is onlosmakend verbonden met de woorden innovatie en veiligheid. Dit kan men, bijvoorbeeld, terugvinden in de banden die bij de autosport worden gebruikt. Goodyear,vergeet echter de ‘gewone’ automobilist niet, aangezien de bandengigant een breed assortiment zomerbanden en winterbanden aanbiedt voor uiteenlopende voertuigen. Daarbij is het vanzelfsprekend dat Goodyear, zoals men van een wereldtopper mag verwachten, de beste technieken gebruikt om de kwaliteit te waarborgen. Dit geldt, in het bijzonder, voor de Goodyear winterbanden.

Goodyear winterbanden zijn als vanouds weer een uitkomst tijdens echte winterse omstandigheden als ijzel, sneeuw en erg lage temperaturen. De sterke tractie maakt een goede noodstop in de sneeuw mogelijk en het winterrubber doet veel goed aan de snelheden in bochten.

Een van de Goodyear winterbanden die uitstekend presteert, is de Ultra Grip 8. Het V-vormige profiel van de band zorgt ervoor dat de band precies doet waar Goodyear voor staat. De band biedt, namelijk, een hoog tractievermogen en zorgt voor een goede zijdelingse grip. Aquaplaning maakt met deze topper onder de winterbanden, eveneens, geen schijn van kans. Dat de Ultra Grip 8 van alle Goodyear winterbanden een prima resultaat neerzet, is tevens bevestigd door de ANWB. Uit de winterbandentest van 2011/2012 kreeg de band maar liefst 4 sterren dankzij zijn geweldige prestaties op nat wegdek. Met de Goodyear winterbanden is veiligheid geen issue meer!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK