Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Goodyear UltraGrip 8 banden

Vind uw

UltraGrip 8

hier!

Goodyear UltraGrip 8: weer beter dan de vorige

De Goodyear UltraGrip 8 is een premium winter band met een perfecte wegligging van het Amerikaanse topmerk Goodyear. Deze band houdt u onder alle omstandigheden netjes op de weg. Goodyear investeert veel in research en development, en is een van de topmerken als het gaat om de toepassing van nieuwe materialen en het ontwerp van nieuwe innovatieve banden. Goodyear past een aantal technieken toe ter verbetering van de wegligging, remweg, en aquaplaning. U kunt deze band online bestellen via Tirendo.nl en gratis laten thuisbezorgen. Deze band is alle typen personenauto's geschikt.

Goodyear UltraGrip 8: het beste door technologie

Met de Goodyear UltraGrip 8 kiest Goodyear voor het nieuwste van het nieuwste in technologie en ontwerp. Met de 3D BIS technologie worden aquaplaning en slushplaning effectief tegengegaan. Door middel van een geoptimaliseerd profiel en een driedimensionaal stelsel van geultjes onder het profiel blijft de band onder alle omstandigheden contact maken met het wegdek, terwijl water, sneeuw en andere deeltjes efficiënt worden afgevoerd. Door het V-patroon in het profiel dat uitstaat, maar door toepassing van nieuwe materialen nauwelijks slijt kunt u lang doorrijden met deze banden zonder dat de band minder grip op de weg krijgt.

Goodyear UltraGrip 8: sterke winterband goedkoop online bestellen

Bij koud weer behoudt de Goodyear UltraGrip 8 zijn goede eigenschappen. Bij temperaturen tot onder de 7 graden Celsius blijft de vorm van de band intact. U kunt deze Goodyear combineren met een van de uitstekende Goodyears in de zomer banden series. Op die manier kunt u met beide sets banden langer mee en rijdt u altijd optimaal.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info