Goodyear

Goodyear UltraGrip 8 Performance banden

Vanaf104,90 €per band
Vind uw

UltraGrip 8 Performance

hier!

De Goodyear Ultra Grip 8 Performance is een uitermate goede winterband van Goodyear, dat als één van de grootste banden- en rubberproducenten ter wereld als geen ander weet hoe succesvol autobanden te produceren. De zeer goed presterende Ultra Grip 8 Performance behoudt in de winter onder alle omstandigheden een stabiele wegligging en een korte remweg. Dit zorgt voor veel comfortabel rijgedrag. Speciale rubbersoorten passen zich immer goed aan de weg aan en zorgen voor een lange levensduur van de band. Het geluidsniveau van deze band is zowel binnen als buiten de auto zeer acceptabel. De indrukwekkende tractie van de Ultra Grip 8 Performance zorgt ervoor dat deze band zich immer goed besturen laat, zelfs bij stevig bochtenwerk.

Profieleigenschappen

Als eersteklas winterband beschikt de Goodyear Ultra Grip 8 Performance over een innovatief gevormd profiel. Er is namelijk gebruik gemaakt van zogenaamde hydrodynamische profielgroeven waardoor regenwater, sneeuw, ijs en vuil nog beter afgevoerd worden. De band heeft verder een extra groot contactvlak, wat het een stuk makkelijker maakt om zelfs in zeer barre weersomstandigheden een zo optimaal mogelijke grip op het wegdek te behouden. Zodoende behoudt de bestuurder van de auto te allen tijde op ontspannen wijze de controle.

Effectiviteit

De Goodyear Ultra Grip 8 Performance blijft onafhankelijk van de weersomstandigheden perfect presteren. De band is betrouwbaar, veilig, comfortabel en duurzaam. Zelfs bij hogere snelheid blijven de tractie en de bestuurbaarheid van dit model dik in orde door de sterke rubbers en het vernuftige profiel. Bovendien is deze geluidsarme band ook nog eens licht van gewicht, wat de rolweerstand aanzienlijk omlaag brengt. Dit komt vervolgens weer ten goede aan een lager brandstofverbruik en een verminderde CO2-uitstoot. De prijs-kwaliteitverhouding van de Goodyear Ultra Grip 8 is tenslotte goed in evenwicht.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK