Fulda

Fulda Kristall Control HP banden

Vanaf66,90 €per band
Vind uw

Kristall Control HP

hier!

Fulda Kristall Control HP winterbanden

Verwissel op tijd uw autobanden en kies voor Fulda Kristall Control HP voor uw veiligheid in de winter. Deze high performance band is geschikt voor de zwaarste winterse omstandigheden. De band levert hoge prestaties, zelfs in zware sneeuwomstandigheden. De betrouwbare handling en betaalbare pijs voor een band die ontwikkeld is voor de strenge winters van de Canadese Yukon.Ze bieden uitstekende grip op sneeuw en natte wegen. Deze autoband is verkrijgbaar in verschillende maten.

Het voordeel van winterbanden

Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar toch worden ze onder de 7 graden sterk aanbevolen. Dit type banden biedt namelijk een verbeterde grip en een goede wegligging bij nat en winters weer. De remweg is korter ten opzichte van zomerbanden, waardoor er minder kans is op ongelukken. U heeft meer rijcomfort dankzij een lagere geluidsproductie. De banden zijn flexibel door middel van een speciaal rubbermengsel.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Fulda Kristall Control HP banden bestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis en u heeft na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK