Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 13
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Fulda Winterbanden

 Fulda

Fulda is een Duitse bandenproducent die ruim een eeuw geleden zijn eerste banden vervaardigde. Na bergen ervaring, heeft Fulda vandaag de dag 10 % van de markt in handen wat gelijk staat aan een jaarlijkse productie van zo’n 7 miljoen banden. Ondanks zijn sterke positie, behoren de banden wat betreft prijsklasse tot het middensegment. Toch kunnen de Fulda banden absoluut niet worden vergeleken met andere merkbanden uit deze categorie. De banden zijn namelijk geproduceerd volgens Duitse standaarden waardoor ze uitblinken in  veiligheid en duurzaamheid. Deze sleutelwoorden worden vanzelfsprekend toegepast op alle banden.

Fulda banden zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Het assortiment bestaat ondere andere uit banden voor bestelwagens, 4x4 wagens en vrachtauto’s. Het aanbod voor vrachtwagens is zelfs zo uitgebreid dat de banden worden onderverdeeld in 'on road', 'mixed service', 'off road', en 'toerisme/bus'. Als automobilist van een personenauto kunt u natuurlijk ook terecht bij de Duitse bandenreus. Zowel de Fulda zomerbanden als de winterbanden kennen hun gelijke niet.

Fulda winterbanden staan erom bekend dat ze uitstekende rijprestaties kunnen leveren onder uiteenlopende winterse omstandigheden en, tegelijkertijd, het brandstofverbruik kunnen terugdringen.  De Kristall Montero 3 is, bijvoorbeeld, speciaal ontwikkeld om optimale grip en remkracht te bieden tijdens de koudere wintermaanden. Onder zowel natte als droge omstandigheden is de hechtingswaarde met het wegdek zeer hoog. Dit geldt, in het bijzonder, voor de houvast bij sneeuw en ijzel. Dit is bij de ANWB winterbandentest in 2011/2012 niet onopgemerkt gebleven. De band was een van de Fulda winterbanden die goed uit de bus kwam.  

Onder de Fulda winterbanden, is de Kristall Control ook een absolute topper die speciaal is ontworpen om kwaliteit te leveren bij het zware winterweer. De unieke ‘Snow Catcher’-technologie is gebruikt om sneeuw perfect op te vangen en de kans op slippen te minimaliseren.  De band der Fulda winterbanden bevat, bovendien, een polymeer, waardoor het rubber zijn flexibiliteit behoudt tijdens lage temperaturen. Optimale grip op gladde en besneeuwde wegen worden daardoor geboden. Welke topper u ook kiest, met de Fulda winterbanden zit u goed!  


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK