Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Firestone WINTERHAWK 3 banden

De Firestone Winterhawk 3: Een geduchte concurrent

De Firestone Winterhawk 3 kwam in een uitgebreide test georganiseerd door drie van de grootste autoverenigingen ADAC (de Duitse wegenwacht), TCS (Zwitserland) en ÖAMTC (in Oostenrijk) als tweede winterband uit de bus met zeer goede cijfers all round in omstandigheden van sneeuw, ijzel, regen maar ook op droge wegoppervlakken. Dat is een prestatie van formaat, want deze organisaties zijn extreem kieskeurig en hebben ruim de kuis uit een grote verscheidenheid aan banden van Europese, Japanse en Amerikaanse makelaardij.

Winterbanden worden door de grote autobandenfabrikanten met klem aangeraden. Ze zijn veel effectiever op gladde en natte oppervlakken dan zomerbanden, en de remafstand van een winterband is meer dan twee keer zo kort. Met de Firestone Winterhawk 3 ondervindt u geen last in winterse omstandigheden.

Firestone Winterhawk 3: Eerste in zijn prijsklasse

Dat de Firestone Winterhawk 3 tweede overall scoorde betekent niet dat het de duurste band is die er te krijgen is. De Winterhawk scoorde maar net lager dan de no. 1 maar bevindt zich in een andere prijsklasse. Zo zien we maar weer dat de ervaring die Firestone in de loop der tijd heeft opgedaan in de autosport leidt tot innovaties en kwaliteit die niet per se draaien om dure materialen, maar om kennis van wat in de praktijk werkt en wat niet. Uit 17 winterbanden kwam deze Firestone als beste naar voren in zijn prijsklasse.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Vind uw

WINTERHAWK 3

hier!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info