Firestone

Firestone Multiseason banden

Vanaf43,20 €per band
Vind uw

Multiseason

hier!

Firestone Multiseason goede all rounder

Met de Firestone Multiseason wil Firestone (onderdeel van Bridgestone) zijn marktaandeel in Europa verder uit te breiden. De banden die Firestone in Nederland verkoopt zijn afgestemd op het natte, veranderlijke klimaat dat wij hier kennen. De band kan daarnaast prima omgaan met de incidentele laag sneeuw of ijzel. Firestone heeft gecombineerd met Bridgestone een schat aan ervaring in allerlei soorten klimaten wereldwijd, en op veel plaatsen maakt het bedrijf banden voor veel extremere omstandigheden zoals ruige bergachtige wegen, of permanente sneeuw. Maar het ontwerpen van een goed presterende all season band voor het Noord-Europese klimaat is ook nog best een uitdaging.

Ontwerp en materialen

Door toepassing van een aantal nieuwe high tech technieken en materialen weet Firestone een hele nette all season band neer te zetten. Door het zg. Nano-ProTech en een goed ontwerp is de grip op de weg verbeterd ten opzicht van eerdere generaties Firestones. Het lijkt erop dat Firestone vooral met de grote hoeveelheden regen in Europa goed rekening heeft gehouden. Misschien denkt men dat het in Nederland iedere dag regent. Het resultaat is er in ieder geval naar: de band heeft uitstekende grip en weerstand tegen aquaplaning zodat je nooit de controle over je voertuig kwijtraakt. De banden voelen uitstekend aan in de stedelijke omgeving, en voelen fijn en stevig aan.

Bestel snel online

Op Tirendo.nl bestel je snel en veilig online, 24/7. Wij beschikken over honderden montagepunten in Nederland waar uw banden desgewenst snel en professioneel worden gemonteerd. Met de Firestone Multiseason heeft u in elk geval een uitstekende band te pakken waar u jarenlang met plezier op rijdt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK