Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Firestone Multiseason banden

Vind uw

Multiseason

hier!

De Firestone Multiseason: in de praktijk uitgebreid getest

Bij het ontwerp van de Firestone Multiseason is rekening gehouden met winterse omstandigheden, en vanuit die gedachte is de band vervolgens verder ontwikkeld tot een all season band die geschikt is voor alle typen kleine en middelgrote personenauto's. De band is zuinig en stil en heeft voldoende grip onder alle omstandigheden. In een praktijktest in de sneeuw bewijst deze Firestone dat hij ook als winterband geschikt is.

Firestone Multiseason: test op een besneeuwde helling

De mensen van het Britse Tyre Reviews rustten een Fiat 500 uit met vier Firestone Multiseason banden en bekeken de prestaties onder normale omstandigheden op een parkeerplaats en op stukken openbare weg. De band is iets minder scherp bij het sturen dan een gewone zomerband, maar liet nergens echt steken vallen. Remtest en behendigheidstests, en bochten gingen allemaal goed. Vervolgens werd de band ook (binnen) op een besneeuwde helling uitgeprobeerd. De Fiat met de Firestone Multiseason bleek goed de gladde helling op te kunnen, kon stoppen op de helling, en de bestuurder verloor ook bij de afdaling geen moment de controle over de auto. Je moet dit zeker niet met alle banden uitproberen!

De Firestone Multiseason is dus een echte all rounder die je het hele jaar door kunt gebruiken. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en geeft je ook een gerust gevoel wanneer de weersomstandigheden plotseling omslaan, zoals in Nederland nog wel eens voorkomt. Een echte aanrader!

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info