Evergreen

Evergreen EW62 banden

Vind uw

EW62

hier!

Evergreen EW62 winterbanden

Bent u op zoek naar nieuwe winterbanden? Kies dan voor Evergreen EW62. Deze banden worden in China geproduceerd. Evergreen staat voor groen en duurzaam produceren. Dit uit zich in hun maatschappelijke betrokkenheid en het samenwerken met de klant. De banden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Pas uw banden aan op de weersomstandigheden om er zeker van te zijn dat u het juiste profiel heeft.

De belangrijkste eigenschappen

De Evergreen EW62 kenmerkt zich door een speciale rubbersamenstelling op het loopvlak en de complexe groeven die zorgen voor een uitstekende grip en veiligheid in de sneeuw. De Silica-toevoeging in het rubber en een laag zwaartepunt helpen de rolweerstand en het brandstofverbruik te verminderen. Ga veilig de winter in en kies voor deze duurzame en milieuvriendelijke autoband.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Evergreen EW62 banden bestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis en u heeft na ontvangst 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK