Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Evergreen Winterbanden

Het autobandenmerk Evergreen werd wereldwijd gelanceerd in 2008 en is inmiddels in vele landen een begrip geworden. De lancering is dan ook een belangrijk wapenfeit in de internationale marketingstrategie na de bouw van fabrieken waarin pcr en ltr-banden worden vervaardigd. Evergreen is een bandenmerk dat al vele jaren succesvol is in China, en als gevolg van succesvolle marketing is het bedrijf nu ook over de landsgrenzen tot ver over de wereld bekend geworden.

Groene en duurzame ontwikkeling is erg belangrijk voor Evergreen, of het nu gaat om de bouw van installaties, de aankoop van grondstoffen, de productie van de autobanden zelf, de verwerking, de prestaties van het product zelf of het design ervan of kwaliteitscontrole. Deze filosofie is ook zeker van toepassing als het gaat om de behandeling van klanten.

Evergreen winterbanden en Evergreen zomerbanden worden gefabriceerd voor personenwagens, SUV's, bestelbussen, vrachtwagens en touringcars. Het moge duidelijk zijn dat Evergreen een geschikte band presenteert voor ieder type weggebruiker, of het nu gaat om Evergreen winterbanden of zomerbanden. Alle Evergreen winterbanden scoren ruim boven het gemiddelde als het gaat om zaken als slijtage van de band, geluid binnen de auto, geluid buiten de auto, comfort, grip tijdens sneeuw, remeigenschappen onder natte weersomstandigheden, grip onder natte weersomstandigheden, remeigenschappen onder droge weersomstandigheden en grip onder droge weersomstandigheden.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK