Delinte

Delinte Thunder D7 banden

Vind uw

Thunder D7

hier!

Delinte Thunder D7: snel maar stil

De Delinte Thunder D7 is een high performance zomerband geschikt voor sportieve rijders en alle typen personenauto's. De band heeft een prima bescherming tegen aquaplaning en is tevens zo ontworpen dat hij weinig geluid produceert.

Delinte Thunder D7: geen aquaplaning

In de racing sport maar ook bij normaal (sportief) gebruik is het van belang dat een auto altijd doet wat de bestuurder wil. En dat is nog niet zo eenvoudig. Pas in de afgelopen jaren zijn een aantal bandenproducenten begonnen met het toevoegen van siliconen en andere materialen om de grip van banden op nat wegdek en in bochten te verbeteren. Bij de Delinte Thunder D7 zijn siliconen ingezet aan het oppervlak in het profiel. Het materiaal zorgt ervoor dat water wordt afgestoten en heeft tevens een gunstige uitwerking op het brandstofverbruik van de auto. Vier groeven in de lengterichting van de band en het overige profiel dragen daarnaast bij aan de efficiënte afvoer van water en andere ongewenste deeltjes.

Naast deze innovatie is de Delinte Thunder D7 zo ontworpen dat geluid dat de band produceert bij contact met de weg wordt geminimaliseerd. Dat gebeurt door middels van speciaal voor dat doel gepositioneerde groeven en patronen aan de zijkanten van de band (binnen-en buitenzijde), waar het geluid normaal gesproken ontsnapt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK