/

Delinte Zomerbanden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Delinte zomerbanden bekend om goede ontwerpen en lage prijzen

In deze sectie Delinte zomerbanden vind je zomerbanden voor de laagste prijzen van Nederland. Zeer fijne handling voor weinig geld. Tirendo.nl heeft een groot aanbod zomerbanden, waaronder een aantal prima producten van Delinte, een van de twee consumentenmerken van Suntury Tyres. Delinte heeft een volledig spectrum aan zomerbanden, winterbanden en all season banden, high performance banden en banden voor SUV's en CUV's. Delinte biedt kwaliteit voor zeer redelijke prijzen, en bouwt aan een aantal goede producten zoals de DH2 en de D8.

Kwaliteit uit China

Delinte komt met een complete reeks zomerbanden, de DH2, DH6, DV2, DH7, D7 en D8. De DH2 is een goede zomerband met fijne handling, goed geschikt voor langere afstanden, stil en zonder risico op aquaplaning. De DH6 heeft wat meer profiel, is geschikt voor gewoon woon-werkverkeer. De Delinte DV2 is een stevige bestelwagenband die bestand is tegen extreme slijtage. Met een speciale rubbersamenstelling, sterk karkas en uitgebalanceerde profiel krijg je optimale prestaties bij maximale belasting. Stof en vuil worden effectief afgevoerd voor maximale grip. De extra verstevigde schouders van de band zorgen ook voor een stabiele handling in de bochten. De Delinte DV2 is een prima betrouwbare bestelwagenband. De Delinte DH7 wordt gekenmerkt door verbeterde stabiliteit en geoptimaliseerde grip onder alle omstandigheden (droog en nat) ten opzichte van zijn voorgangers. Speciaal voor de Delinte DH7 is een nieuw profiel ontwikkeld. De vernieuwde rubbersamenstelling zorgt voor een hogere stabiliteit van de band. De Delinte D7 is een ultra high-performanceband. Deze zomerband is speciaal ontworpen voor de meer enthousiaste bestuurder en biedt veel grip en stuurprecisie. Vele veilige kilometers met een hoog rijplezier gegarandeerd! De band voorkomt aquaplaning met zijn brede profiel en diepe groeven in de lengterichting. Vanwege zijn vergrote schouderblokken biedt deze band stabiliteit bij hoge snelheden en in de hoeken. De Delinte D8 tot slot is een band speciaal gemaakt voor SUV's. De D8 biedt hoge prestaties en allround tractie gedurende zomer en winter. Het brede loopvlak en de stijve massieve schouders zorgen voor optimale stabiliteit bij hoge snelheden en een uitstekende wegligging in de bochten.

bestellen met Tirendo.nl

Op Tirendo.nl bestel je zonder zorgen een nieuwe set zomerbanden. Tirendo.nl biedt ruime keus en goede heldere productbeschrijvingen, voor snel en eenvoudig 24/7 online bestellen. Neem de tijd, zoek een goede band uit en bestel snel online!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.