Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Continental WinterContact TS 860 banden

Vind uw

WinterContact TS 860

hier!

Continental WinterContact TS 860 een van de best geteste winterbanden

De Continental WinterContact TS 860 is een winterband van het Duitse Continental die goed presteert in omstandigheden van sneeuw en gladheid op de weg. Geschikt voor het middensegment auto's, met een uitstekende remweg en goede grip op gladde wegen. Een winterband bij uitstek, voor een zeer redelijke prijs online verkrijgbaar op Tirendo.nl.

Waarom winterbanden

In Nederland is een winterband niet verplicht, maar in veel gevallen wel aan te raden. Bij gladheid met ijzel presteert een winterband aanmerkelijk beter dan een zomerband. Met de WinterContact zult u niet snel van de dijk glibberen. In Duitsland en in een aantal andere Europese landen zijn winterbanden verplicht, en dus zult u van banden moeten wisselen op het moment dat u 's winters door Duitsland rijdt. De WinterContact reduceert de remafstand met ijzel, en trekt goed door in de bochten op een wegdek dat glad is door sneeuw of ijzel. Met deze band bent u gewoonweg veiliger onderweg. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Bestellen en bezorgen

Bestellen gaat immers heel snel, en door van banden te wisselen in de winter gaan uw zomerbanden langer mee. Tirendo.nl heeft meer dan 600 montagepunten in Nederland, en het monteren of verwisselen van banden is dus zeer eenvoudig. De bezorging vindt plaats binnen vier werkdagen, maar meestal sneller, en is geheel gratis. Met Tirendo.nl hoeft u niet bang te zijn op een miskoop. Wij kopen kwaliteit in en kiezen altijd voor banden die goed uit de tests van de vakbladen van onafhankelijke testinstituten komen. Zoek een mooie set Continentals, of een ander merk band uit en ervaar het gemak van online!

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK