Continental

Continental WinterContact TS 860 banden

Vanaf95,00 €per band
Vind uw

WinterContact TS 860

hier!

Continental WinterContact TS 860 een van de best geteste winterbanden

De Continental WinterContact TS 860 is een winterband van het Duitse Continental die goed presteert in omstandigheden van sneeuw en gladheid op de weg. Geschikt voor het middensegment auto's, met een uitstekende remweg en goede grip op gladde wegen. Een winterband bij uitstek, voor een zeer redelijke prijs online verkrijgbaar op Tirendo.nl.

Waarom winterbanden

In Nederland is een winterband niet verplicht, maar in veel gevallen wel aan te raden. Bij gladheid met ijzel presteert een winterband aanmerkelijk beter dan een zomerband. Met de WinterContact zult u niet snel van de dijk glibberen. In Duitsland en in een aantal andere Europese landen zijn winterbanden verplicht, en dus zult u van banden moeten wisselen op het moment dat u 's winters door Duitsland rijdt. De WinterContact reduceert de remafstand met ijzel, en trekt goed door in de bochten op een wegdek dat glad is door sneeuw of ijzel. Met deze band bent u gewoonweg veiliger onderweg. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Bestellen en bezorgen

Bestellen gaat immers heel snel, en door van banden te wisselen in de winter gaan uw zomerbanden langer mee. Tirendo.nl heeft meer dan 600 montagepunten in Nederland, en het monteren of verwisselen van banden is dus zeer eenvoudig. De bezorging vindt plaats binnen vier werkdagen, maar meestal sneller, en is geheel gratis. Met Tirendo.nl hoeft u niet bang te zijn op een miskoop. Wij kopen kwaliteit in en kiezen altijd voor banden die goed uit de tests van de vakbladen van onafhankelijke testinstituten komen. Zoek een mooie set Continentals, of een ander merk band uit en ervaar het gemak van online!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^