Continental

Continental WinterContact TS 850P banden

Vanaf128,70 €per band
Vind uw

WinterContact TS 850P

hier!

Voor winterse omstandigheden heeft Continental zijn collectie uitgebreid met de Continental ContiWinterContact TS 850 P winterband. Met dit nieuwe model zijn er diverse verbeteringen aangebracht in de rijeigenschappen. De Continental ContiWinterContact TS 850 P presteert nog beter in grip en remmen op zowel besneeuwd als droog wegdek ten opzichte van zijn voorgangers. Vooral voor het luxere segment en SUV's zijn deze autobanden uiterst geschikt. 

Profiel

De Continental ContiWinterContact TS 850 P bestaat uit een nieuw assymmetrisch profielontwerp waarbij diverse blokranden en profielgroeven de trekkracht en remprestaties op sneeuw en ijs vergroten. Door dit profielontwerp is de grip op de weg erg groot te noemen, ongeacht de weersomstandigheden. Tijdens het autorijden krijgen de banden namelijk diverse krachten te verduren. Bij het maken van een bocht of het wisselen van een rijstrook op hoge snelheid bestaat de kans al snel dat de autobanden de controle op het wegdek verliezen wanneer de omstandigheden slecht zijn. Met de Continental Contiwintercontact TS 850 P worden deze krachten beter opgevangen door extra randen in het profiel en daarbij een hardere hiel en extra versterking. Tussen de lamellen bevindt zich minder ruimte, wat zich direct vertaald naar 5% meer grip op sneeuw ten opzichte van zijn voorganger. Ook de schouder aan de binnenkant van de autoband heeft een zeer grote invloed op de veiligheid en comfort, met name in de sneeuw. 

Effectiviteit

Met de Continental Contiwintercontact TS 850 P vertrek je met een veiliger gevoel de weg op. Bij verschillende vaktijdschriften heeft de autoband een overwinning behaald met betrekking tot de concurrentie. Ook bij de winterbandentest van de ANWB kwam de autoband als beste uit de test. Zowel op sneeuw, droog en nat wegdek presteerde de autoband uitmuntend.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK