Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Continental PremiumContact 6 banden

Vind uw

PremiumContact 6

hier!

Continental PremiumContact 6 perfecte all rounder

De sterke en sportieve Continental PremiumContact 6 met Safety Silica Compounds en een verbeterd bandenprofiel is geschikt voor elk type personenwagen en online verkrijgbaar op Tirendo.nl. Ten opzicht van zijn voorganger heeft de PremiumContact 6 een lagere rolweerstand en een verhoogd comfort, door toepassing van nieuwe materialen en een verbeterd ontwerp. Bestel snel en laat je banden gratis bezorgen!

Verbeterd rendement

De PremiumContact 6 heeft prima rijeigenschappen, geoptimaliseerd voor een nat wegdek met siliconen en een aantal andere nieuwe materialen. De siliconen die verwerkt worden in de rubber compound zorgen ervoor dat er geen aquaplaning optreedt. Deze band is bovendien zeer comfortabel met een goede afvoer van water door een logisch en strak ontwerp en profiel. Prima handling, zoals ook blijkt uit verschillende tests in de Duitse vakbladen. De rolweerstand is verbeterd met 15% ten opzicht van de voorganger, wat een vrij forse prestatie is. De wegligging is onder alle omstandigheden zeer goed, en de band is slijtvast en heeft goede bescherming die het ontstaan van lekken door kleine objecten op de weg, maar ook schuren tegen stoepranden en dergelijke tegengaan. Een dynamische band en zeer goede all rounder!

Bestellen op Tirendo.nl

Bestellen op deze website is erg eenvoudig. U kunt hier 24/7 terecht om een bestelling te doen en de bezorging vindt plaats tussen 1 en 4 werkdagen, naar uw woonadres of één van onze 600 montagepunten in Nederland. Met Tirendo.nl heeft u een zeer ruime keus uit honderden geschikte banden. Wij hebben met onze online webshop geen winkels of garages en kunnen de kosten laag houden. Op die manier kunnen wij u kwaliteit leveren voor een goede prijs.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK