Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 35
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Continental Zomerbanden

Dit jaar deed het merk het weer: de Continental Contisportcontact 5 eindigde bij de ANWB zomerbandentest 2013 (225/45 r17) op plaats één! Een echte beloning voor alle bijdragen, die dit merk in zijn lange geschiedenis reeds geleverd heeft!

In 1871 in Hanover opgericht als producent van rubberproducten, is Continental al meer dan honderdveertig jaar een van de belangrijkste bedrijven in deze sector als het aankomt op innovatie en ontwikkeling. Continental was rond 1900 het eerste bedrijf dat een gegroefde autoband ontwikkelde, en bijna honderd jaar later het eerste bedrijf dat milieuvriendelijke banden produceerde. Continental zomerbanden en winterbanden garanderen dan ook nog steeds een kwaliteit van het hoogste niveau. Als de op één na grootste bandenfabrikant in Europa en de vierde grootste wereldwijd bewijst Continental keer op keer zijn waarde voor de banden-industrie. Het bekende 'logo met paard' verzekert nog steeds de aankoop van kwaliteit, bij zomerbanden én winterbanden.

Continental zomerbanden zorgen natuurlijk altijd voor een zo veilig mogelijke rij-ervaring, maar leggen ook veel nadruk op een optimaal rijgenot, maximale prestatie en een laag, milieubewust brandstofverbruik. Continental verbindt deze eigenschappen in al zijn banden, maar heeft bij elke variant een ander accent. Of u dus een sportieve, voorzichtige of zuinige rijder bent, Continental heeft altijd de zomerband die u zoekt. Dankzij Continental's innovaties op het gebied van de rubbersamenstelling, passen deze banden zich altijd aan aan de gewenste situatie; een Continental band is altijd een band op maat.

Mocht u nog niet overtuigd zijn van de waarde van Continental zomerbanden kan het lonen naar de ANWB testresultaten van de afgelopen jaren te kijken. In 2012 bijvoorbeeld, heeft Continental de zomerbandentest van alle drie de geteste groottes 'gewonnen', de Continental ContiEcoContact 5 en Continental PremiumContact 5 voor personenauto's, en de Continental CrossContact UHP voor SUV'S. Hét bewijs dat Continental voor iedereen een goede keuze is.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK