Bridgestone

Bridgestone Turanza T001 Evo banden

Vanaf121,10 €per band
Vind uw

Turanza T001 Evo

hier!

Bridgestone Turanza T001 Evo van het Japanse bandenmerk

De Bridgestone Turanza T001 Evo van het Japanse topmerk Bridgestone is geschikt voor elk type personenauto en is nu verkrijgbaar bij Tirendo.nl. Dit product is verkozen tot beste in zijn klasse (op veiligheid) door het Duitse TÜV. De band is uitgebreid getest door de certificeringsorganisatie in augustus 2016. Als testauto is een VW Golf MK VII gebruikt. Niet alleen doet deze band het uitstekend op een nat wegdek, hij is ook nog eens zuiniger in het verbruik dan enige andere band.

Eenvoudig en snel bestellen bij Tirendo.nl

Bestellen is snel en veilig, met levertijden van 1-4 dagen. Wij maken een selectie uit de beste zomer, all-season en winterbanden die er te krijgen zijn en bieden daarnaast meer merken aan dan enige andere garage of webshop in de Benelux. Bridgestone bijvoorbeeld produceert een enorm scala aan banden die nooit zijn getest in Europa, of als middelmatig uit de bus komen. Hier bij Tirendo.nl vindt u de beste en best geteste banden van dit jaar en van de afgelopen jaren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bezorging is volledig gratis, en Tirendo.nl beschikt over meer dan 600 montagepunten in het land zodat u altijd bij u in de buurt terecht kunt voor een nieuwe set banden, of een wissel met de winter.

Maak uw keuze en bestel!

Hier vindt u online een mooie collectie uitblinkers van banden, zoals blijkt uit tests van onafhankelijke testorganisaties zoals de ANWB. Kies voor kwaliteit, en betaal niet te veel!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK