Bridgestone

Bridgestone Turanza ER 33 banden

Vanaf119,70 €per band
Vind uw

Turanza ER 33

hier!

De Bridgestone Turanza ER 33, uitermate geschikt voor sportieve middenklassers en luxe personenauto's, is een evenwichtige zomerband om lekker mee te toeren. De band combineert een uitstekende en nauwkeurige handling immers perfect met een aangenaam rijcomfort. Bovendien ziet de Bridgestone Turanza ER 33 er uiterst stoer en aantrekkelijk uit!

Profieleigenschappen

Een asymmetrisch ontworpen loopvlak bezorgt de Bridgestone Turanza ER 33 zowel op een droog als nat wegdek een uitstekende grip en tractie. Door zijn stevige profiel met dubbele stalen riemen heeft de band verder een uitmuntende rijstabiliteit en is hij goed bestand tegen lekrijden. Groeven en zigzag lamellen helpen te allen tijde krachtig mee om water en natte modder snel en efficiënt af te voeren, zodat de grip immer intact blijft en aquaplaning wordt voorkomen. De Bridgestone Turanza ER 33 verzekert veilig thuiskomen.

Effectiviteit

Naast veilige rijprestaties, biedt de Bridgestone Turanza ER 33 comfortabel rijden. Deze premium band maakt immers weinig wrijving met de weg en heeft bijgevolg een lage rolweerstand. De Turanza ER 33 maakt hierdoor weinig geluid en kent een gelijkmatige bandenslijtage. Er kan met een set Turanza ER 33-banden een hoge kilometerstand worden gehaald, voordat ze aan vervanging toe zijn. De Bridgestone Turanza ER 33 werpt zich zo op als een kwaliteitstopper waar u lang plezier aan beleeft.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK