Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone Ecopia EP150 banden

Vind uw

Ecopia EP150

hier!

De Bridgestone Ecopia EP150: milieuvriendelijk en beter dan voorheen

De Bridgestone Ecopia EP150 is een sterk op brandstofbesparing en gereduceerde CO2-uitstoot gerichte zomerband geschikt voor elk type personenauto, verkrijgbaar bij Tirendo.nl. Bridgestone past de nieuwste technologieën toe gebaseerd op decennialange ervaring en recente R&D uit de motorsport en ontwerpt op die manier high performance banden maar ook banden die bedoeld zijn om zo zuinig mogelijke met brandstof om te gaan zonder aan prestatie in te boeten. De band levert een verbetering van 7% ten opzichte van eerdere zuinige Bridgestone banden, gaat iets langer mee en levert desondanks betere remprestaties op droge én op natte wegdekken. Deze zomerband is geschikt voor alle typen personenauto’s.

Bridgestone Ecopia EP150: besparing geboren in de hightech

De Bridgestone Ecopia EP150 komt met verbeteringen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de band, in de verschillende materialen waaruit banden zijn opgebouwd en in de patronen op de oppervlakken waar de band contact maakt met de weg. Er zijn verbeteringen aangebracht in de draadachtige structuren die het bandenmateriaal bij elkaar houden, zodat de band beter omgaat met de krachten die van de zijkant op de band inwerken in bochten en bij abrupte stuurbewegingen. Dat komt de wendbaarheid ten goede. De drukverdeling is zeer goed en de rolweerstand is erg laag gehouden met een uitgekiend oppervlaktepatroon en goede materiaalkeuze

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info