Apollo

Apollo Amazer 3G Maxx banden

Vanaf209,30 €per band
Vind uw

Amazer 3G Maxx

hier!

Apollo Amazer 3G Maxx, opvolger van de sterke Amazer 3G presteert op alle fronten beter

De Apollo Amazer 3G Maxx zijn all-season banden, opvolgers van de Amazer 3G, en ze presteren op alle fronten beter, en zijn verkrijgbaar bij Tirendo.nl. Het asymmetrische grip-patroon geeft deze band een zeer goede wegligging en de stijfheid en lichtheid maken het bochtenwerk weer leuk! De rechte opstaande rand in het centrum van de band maken hem tegelijk efficiënt in verbruik en comfortabel op de rechte stukken. De band is daarbij zeer slijtvast. De gekartelde zijkanten zijn voor verbeterde grip ontwikkeld, en geven de band tegelijk een stoer karakter mee.

Apollo Amazer 3G Maxx banden doen zowel als winterbanden en als zomerbanden dienst. Dat scheelt in de kosten, maar betekent niet dat je inlevert op veiligheid of comfort. Het rubber in het oppervlak waar de band met het wegdek in aanraking komt is zodanig van structuur, dat water onmiddellijk wordt weggesluisd en de band in feite altijd op een droog oppervlak rijdt. Geef gerust een ruk aan het stuur! Deze banden brengen je altijd precies waar je naar toe wilt.

Apollo Amazer 3G Maxx combineert veiligheid en snelheid

In vergelijking met de meeste banden is de Apollo Amazer 3G Maxx relatief stijf, licht, en smal. Dit draagt zeker bij aan de snelheid en feedback die rijden met deze banden zo plezierig maken. In de bochten voel je dat je precisiebanden rijdt. Dat geeft een veilig gevoel, en daagt je tegelijk uit om de grenzen te zoeken van wat mogelijk is. Deze banden nemen de uitdaging van je aan. Je zult niet gauw een set banden vinden die rijden zo plezierig maakt!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK