Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 7
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kenda All season banden

Kenda all season banden van de Taiwanese fabrikant

Surf voor de nieuwste selectie Kenda all season banden regelmatig even naar deze sectie op Tirendo.nl! Kenda Rubber Industrial Company is bandenfabrikant in Taiwan in bedrijf sinds 1962. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten in Taiwan, het vasteland van China en Vietnam. Ze maken banden voor fietsen, motorfietsen, ATV's, aanhangwagens, auto's en industriële apparatuur. Kenda zat tot 2003 voor 50% in een joint venture met Cooper, en verkocht in China, maar besloot in dat jaar zijn aandeel te verkopen. Kenda is niet onderdeel van een groter verband zoals Goodyear of Bridgestone, en moet zelf aan zijn naamsbekendheid werken. Daarom sponsort het bedrijf verschillende sportevenementen.

All season banden

In de volgende Europese landen is het verplicht om gedurende de winter winterbanden of goedgekeurde all season te voeren: Oostenrijk, Wit-Rusland, Bosnië-Herzegovina, Tsjechische Republiek, Estland, Finland, Duitsland, IJsland, Letland, Litouwen, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Rusland, Servië, Slovenië en Zweden, meestal tussen november of december en maart of april. De wetgeving is in alle landen anders, dus is het een goed idee om na te gaan wat voor eisen er aan je banden en je auto worden gesteld in de verschillende landen van de EU. Maar ook voor een goede nieuwe set zomerbanden of winterbanden kun je terecht op Tirendo.nl, naast kettingen, ruitenwisservloeistof, en zelfs tuingereedschap!

Kenetica, Komet en Klever

Een aantal goede all season producten van Kenda zijn de Kenda Kenetica 4S (touring all season), de Kenda Komet Plus KR23 (touring all season) en de Kenda Klever ST (touring all season). De Kenetica 4S is speciaal voor de Europese markt ontwikkeld. De Komet Plus is een standaardband met velgdiameters 13 tot 16 inch. De beschikbare snelheidscategorieën zijn T, H en V. Met een symmetrisch profiel en goede kwaliteit rubber is dit een fijne band voor een soepele, comfortabele rit. De Kenda Klever S/T maakt gebruik van een asymmetrisch loopvlakontwerp en geavanceerde techniek om goede prestaties te leveren gedurende alle seizoenen te bieden. Met een lange levensduur van het profiel en maximaal rijcomfort, naast gebalanceerde prestaties tijdens sneeuw en nat weer, ook voor CUV's en SUV's. Het nieuwe loopvlakcompound van Kenda zorgt voor verbeterde tractie in de sneeuw. Het asymmetrisch loopvlakontwerp zorgt voor een verbeterde stuurrespons en meer stabiliteit, en brede laterale groeven verbeteren de bescherming tegen hydroplanen en zorgen voor betere tractie. M&S, dus bruikbaar tijdens alle seizoenen. Koop deze en andere goede all season banden van Kenda op Tirendo.nl, bestel snel online!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK