Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
39,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 8
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Hankook All season banden

Het – ooit als Chosun Tire Company begonnen – bandenmerk Hankook is een van snelst groeiende spelers op de internationale bandenmarkt. Met de verkoop in meer dan 180 landen is Hankook praktisch overal aanwezig. En dankzij afpraken met Michelin en General Motors wordt de kans steeds groter dat ook ú binnenkort eens op Hankook banden rijdt. Zo zit dit merk al regelmatig als Original Equipment onder auto's van onder andere de merken Hyundai, Volkswagen en Toyota. Op dit moment de zevende bandenproducent wat betreft de mondiale opbrengst streeft Hankook immers naar een hogere plaats in deze lijst; zonder de klanttevredenheid uit het oog te verliezen. Het merk heeft een groot aanbod aan banden voor elk seizoen en de Hankook All Season banden zijn een referentie in heel de branche.

Met een duidelijke focus op radiaalbanden produceert Hankook met name voor personenwagens, (lichte) vrachtwagens en (lichte) bussen. Een duidelijk teken dat Hankook ook op het gebied van innovatie een voorhoede-rol vervuld, zijn de Hankook All Season banden. Geschikt voor zomers én winters weer zijn deze banden een goed keuze voor de gemaks-chauffeur. U heeft immers geen opslagruimte nodig voor de zomer- of winterbanden die u op dat moment toch niet gebruikt, en op deze manier bespaart u ook een aardig zakcentje op de montagekosten.

Vlaggenschip van de Hankook All Season banden is de Hankook OPTIMO 4S H730. Deze band is in de maat 185/60 R15 H getest door onder andere het Duitse ACE (2010) en het Britse AutoExpress (2011). Bij ACE is deze band als beste uit de bus gekomen, en ook AutoExpress spreekt van een All Season band die weinig achterblijft op zomer- en winterbanden. U rijdt dus zonder te wisselen het hele jaar op kwaliteitsbanden!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK