Hankook

Hankook Optimo 4S H730 banden

Vanaf59,00 €per band
Vind uw

Optimo 4S H730

hier!

Dit bandenbedrijf uit Seoul, Zuid-Koera, werd in 1941 onder de naam Chosun Tire Company opgericht – slechts in 1968 veranderde de naam en werd de brand Hankook ingevoerd. Vandaag de dag is het een van de grootste en belangrijkste ondernemingen in de branche, qua verkoop en innovatie. In het segment van de all season banden is de Hankook Optimo 4S H730 het vlagschipmodel. Deze band werd in 2010 en 2011 getest door het Duitse ACE en het Britse AutoExpress (185/60 r15), waarbij duidelijk werd, dat hij bijna op het niveau van een zomer- en winterband blijkt te zijn. Kiezen voor de Hankook Optimo 4S H730 heeft het verdere voordeel dat men het hele jaar door op deze kwaliteitsband kan rekenen en geen bandenwissel moet doen.

Rijeigenschappen

De Hankook Optimo 4S H730 is een krachtige all season band die goed voldoet in diverse weersomstandigheden. De tractie en de grip op de weg zijn prima in orde, evenals de korte remweg van de band. Dit geldt voor droge en natte wegen, de typische condities voor een Nederlandse zomer. Maar ook bij onverwachte sneeuwval en bevroren wegen kan men op dit model rekenen. Stabiel rijcomfort is gewaarborgd door het gebruik van duurzame rubbers.

Profieleigenschappen

Het prima gevormde profiel zorgt er voor dat water en sneeuw vlot worden afgevoerd waardoor de Hankook Optimo 4S H730 ook op een nat wegdek goede grip behoudt. Bij regenachtig weer staat de band daardoor garant voor comfortabel en onbezorgd rijplezier. Bovendien is deze band zeer scherp geprijsd.

Effectiviteit van de band

De Hankook Optimo 4S H730 is een zeer aantrekkelijke band voor bestuurders met een kleinere beurs die toch verzekerd willen zijn van veel veiligheid, duurzaamheid en comfortabele autoritten.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK