/

Federal All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Federal all season banden de beroemde economy banden uit de VS

Check deze sectie voor de nieuwste Federal all season banden regelmatig voor de laagste prijzen! Federal werd in 1954 in Taiwan opgericht. Door een technische samenwerking met Bridgestone Corporation (van 1960 tot 1979) en met Sumitomo (Dunlop) van 1981 tot 2000 heeft Federal de nodige technische capaciteiten en knowhow opgedaan een eigen merkbanden te starten. Inmiddels heeft Federal een sterk netwerk van overzeese distributeurs met vertegenwoordigers in meer dan 70 landen. Met state of the art technologie, strenge kwaliteitscontrole en veiligheidsnormen ontwikkelt Federal constant innovatieve, hoogwaardige banden voor de UHP-, SUV-, LTR- en PCR-lijnen. Het bedrijf heeft twee grote merken: Federal en Hero. Het merk Federal is gericht op positionering op de wereldmarkt terwijl Hero vooral is gericht op de interne markt van het Chinese vasteland. Het merk is wereldwijd bekend, vooral in de VS, Japan en Australië, om zijn producten voor de motorsport en het circuit. Het merk Federal wordt wereldwijd warm onthaald door drifters die voor een redelijke prijs goede prestaties en hoge betrouwbaarheid verwachten, maar de banden natuurlijk wel vrij hard verslijten. Federal Tyres biedt een breed scala aan banden, waaronder winterbanden, busjes, vrachtwagenbanden en de producten voor personenauto's, variërend van touring tot sport en supercar UHP-banden.

Een goede SUV band

Een goede all season SUV en 4x4 band is de Federal Couragia AT. Deze en andere producten van Federal zijn in de deze aparte Federal all season sectie terug te vinden. Je selecteert vervolgens eenvoudig op bandenmaat en prijs voor een band die geschikt is voor je.

Bestellen op Tirendo.nl

Bestellen op Tirendo.nl gaat vervolgens heel eenvoudig. Je kunt veilig afrekenen met de betaalwijze van je voorkeur. Je kunt 24/7 online terecht voor je bestelling. Nieuwe banden worden gratis afgeleverd, aan huis of op locatie. Tegen betaling worden je banden bij een garage gemonteerd. Tirendo.nl heeft speciale serviceovereenkomsten met honderden garages door heel Nederland, zoals de service lokaal kan worden geleverd. Tirendo.nl ondersteunt hiermee bewust het bestaande garagebedrijf. Geen nieuwe locaties, geen dubbel werk. Efficiënt en goed voor de lokale werkgelegenheid. Tegelijk profiteer je als klant van de lage prijzen van nieuwe producten online. Tirendo.nl levert niet alleen nieuwe zomerbanden, winterbanden en all season banden, maar ook stalen en aluminium velgen, motorolie, onderhoudsvloeistoffen, tuingereedschap en meer. Alles met gratis bezorging aan huis!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.