/

Delinte All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Delinte all season banden populair budgetmerk

Populaire nieuwe Delinte all season banden netjes op een rij! In deze speciale Delinte all season bandensectie vindt je alles wat Delinte dit jaar heeft uitgegeven, en meer. Alles wat Tirendo.nl momenteel uit voorraad kan leveren, met gratis bezorging binnen Nederland binnen vijf werkdagen. Delinte is onderdeel van het Chinese Sentury. Geleid door een Europees technologieteam met meer dan 80 jaar ervaring in R&D en productie is Sentury in meer dan 150 landen wereldwijd aanwezig, waaronder Noord-Amerika, Zuid- en Midden-Amerika, Europa, Afrika, Oceanië en Azië. De twee consumentenmerken, Landsail en Delinte, hebben een volledig assortiment zomer- en winterbanden en all season banden voor personenauto's, ultra high performance-voertuigen, SUV's, CUV's en terreinwagens. Maak je keuze uit tientallen geschikte producten, en bestel 24/7 online!

Delinte DH2

De Delinte DH2 is een ideale band voor alledaagse ritten, maar is ook geschikt voor lange afstanden. Vier brede groeven over de lengterichting zorgen voor een optimale afvoer van water en andere stoffen. De Delinte DH2 biedt uitstekende prestaties onder zowel droge als natte omstandigheden. Gemaakt in moderne faciliteiten met gebruikmaking van sterke kwaliteitsmaterialen. Lees meer over de DH2 in de all season bandentest van dit jaar in de Kampioen of in het Duitse Auto Bild, voor een volledige indruk en een aantal goede alternatieven.

Goede Delinte producten

Een aantal goede Delinte all season banden zijn de Delinte D7 (high performance all season), de eerdergenoemde Delinte DH2 (touring all season) en de Delinte D8 (SUV en 4x4 high performance all season). Je kunt Delinte hier gemakkelijk rangschikken, 24/7 bestellen voor snelle levering aan huis of op locatie (je bedrijf of een plek waar je tijdelijk werkt). Het is tevens mogelijk je banden bij een Tirendo.nl montagelocatie te laten afleveren. Daar kunnen je nieuwe banden voor je worden gemonteerd en goed afgesteld, voor veilig en verantwoord rijden. Tirendo.nl levert niet alleen een grote selectie aan banden, maar ook velgen, oliën en onderhoudsvloeistoffen, alles met gratis bezorging binnen Nederland. Zo geniet van alle voordelen van online winkelen, zoals een groot aanbod en lage prijzen, maar ook full service dienstverlening zoals je dat van je garage gewend was. Tirendo.nl maakt gebruik van bestaande garages, om het garagebedrijf in Nederland te ondersteunen en om kostenbesparingen te realiseren. Profiteer ook mee, en bestel 24/7 online op Tirendo.nl!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.