PEUGEOT Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Peugeot velgen van staal en aluminium

De leukste ontwerpen Peugeot velgen van goede kwaliteit koop je hier op Tirendo.nl voor weinig geld. Wij staan garant voor topproducten van de bekende merken geschikt voor ieder type auto. Voor Peugeot hebben wij tientallen verschillende soorten velgen. Met de speciale tool maak je eenvoudig een selectie zodat je velgen altijd precies passen. Wij bieden goede kwaliteit voor lage prijzen doordat alleen online verkopen en groot inkopen. Wij groeien momenteel hard in banden en velgen en zijn trots op onze prestaties. De kwaliteit van onze service staat voor ons voorop. Wij willen je graag een zo goed mogelijke service bieden.

Online hulpprogramma

Dat begint met een uitgebreid aanbod aan velgen. Wij bieden strakke ontwerpen, klassieke ontwerpen en meer speelse ontwerpen, allemaal van goede kwaliteit en gemaakt uit roestvrij staal of aluminium. Op onze website kun je aan de hand van informatie over je auto nagaan welke velgen er specifiek geschikt zijn voor jouw model Peugeot. Ook kun je op het scherm zien hoe je aanschaf er op je wielen uit komt te zien. Op die manier proberen wij online winkelen zo veel mogelijk tot een plezierige ervaring te maken.

Selecteer en bestel

Maak een selectie uit een van de tientallen velgen die wij standaard voor Peugeot op voorraad hebben en bestel gelijk. Binnen 2 tot 5 werkdagen heb je je bestelling in huis. De meeste velgen laten zich gemakkelijk aanbrengen. Wij wensen je veel plezier op onze website. Neem met specifieke vragen gerust contact op.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK