MAM Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

MAM velgen exclusief online te bestellen voor een compleet nieuwe look

MAM velgen staan hoog aangeschreven en niet voor niets! Dit topbedrijf maakt al geruime tijd de beste kwaliteit velgen uit verschillende materialen, in veel verschillende ontwerpen geschikt voor zowel zakelijk als sportief. Tientallen nieuwe velgen uit de nieuwste collectie en een aantal oudere modellen hier in deze aparte sectie MAM op Tirendo.nl. Tirendo.nl hanteert de laagste prijzen van Nederland en biedt meer keus dan elders, bezorgt gratis aan huis en heeft bovendien servicecontracten met garages in heel Nederland, waardoor het mogelijk is velgen (en banden) voor een kleine meerprijs te laten afstellen bij een garage in de buurt.

MAM velgen en ontwerpen

De strakste ontwerpen velgen van MAM voor redelijke prijzen, goed van kwaliteit en ijzersterk. Van eersteklas RVS en aluminium voor een moderne uitstraling van de auto. Of je nu nieuwe banden aanschaft, of alleen je auto een beetje wilt oppimpen, met een mooie nieuwe strakke velg kom je een heel eind. Nieuwe modellen personenauto's en SUV's hebben nu eenmaal een wat extremer en vaak hoekiger body dan vroegere modellen, en daar past een mooie velg bij.

Online bestellen en bezorging

Met Tirendo.nl wordt online bestellen leuk, met goede overzichtelijke pagina's en een hoop keus voor weinig geld. Tirendo.nl heeft de laagste prijzen en de meeste keus in velgen en banden in Nederland. Met gratis bezorging en optionele installatie bij een vakgarage bij jou in de buurt ben je altijd goedkoper uit dan bij de 'stenen' winkel om de hoek. Wij bieden service voor een lage prijs, en kwaliteitsproducten van over de hele wereld die uit voorraad worden geleverd binnen enkele werkdagen. Profiteer mee en maak je keus uit honderden geschikte producten online!

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.