HYUNDAI Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Hyundai velgen voor een makeover binnen het budget

Wil je je auto een nieuwe look geven met nieuwe Hyundai velgen dan hoeft je dat echt niet meer veel geld te kosten. Bij Tirendo.nl kopen wij velgen van 28 automerken in en vanwege de omvang van ons bedrijf krijgen wij grote kortingen! Die kortingen hebben zij in de afgelopen jaren doorgegeven aan de klant, om zo een marktaandeel in Nederland te verwerven. De zelfde strategie heeft voor het bandensegment uitstekend gewerkt. Onze velgen variëren van zakelijk enigszins ingetogen tot zeer opvallend met veel rondingen en speelse lijnen. Maak je keuze en controleer even of de velg voor jouw Hyundai geschikt is. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen. De bezorging vindt plaats binnen twee tot vijf werkdagen.

Selector

Met de speciale selector voer je je model en bouwjaar Hyundai in, je ziet dan alleen nog geschikte velgen. Maak je keuze en bepaal of de velg goed past en goed kleurt in combinatie met jouw auto. Onze producten zijn goedkoop, maar altijd goed van kwaliteit. Met vragen of klachten kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Wij wensen je alle plezier toe op Tirendo.nl met het uitzoeken.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK