CITROEN Velgen

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Motortype:
Voertuigtype:

Citroën velgen speelse ontwerpen

De meest speelse ontwerpen Citroën velgen maar ook strak zakelijk en enigszins klassiek aandoend met mooie bollingen en veel chroom. Hier op Tirendo.nl vind je de mooiste velgen voor je Citroën, ongeacht welk model en bouwjaar. Op deze site kun je geschikte velgen uitzoeken en even bekijken onder je auto voordat je tot aankoop overgaat. Al onze producten zijn gemaakt van kwaliteit staal of aluminium en gaan geruime tijd mee. Bestellen is eveneens makkelijk, en bezorging gebeurt binnen 2 tot 5 werkdagen. Zoek een velg die past bij het type Citroën dat je rijdt en bestel hem veilig en snel online!

De velgenselector

Met de velgenselector maak je snel een voorselectie vanuit te honderden velgen die er te krijgen zijn zodat alleen exemplaren worden vertoond die passen onder jouw auto. Dus afhankelijk van je wielen, model auto en bouwjaar krijg je een selectie van enkele tientallen velgen te zien die gegarandeerd geschikt zijn voor jouw auto. Kies er een mooie uit of zoek er eentje voor een vriend of vriendin. Zolang je het model en bouwjaar kent kun je niet missen! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Veel plezier op Tirendo.nl!

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK