Vredestein

Vredestein Wintrac 4 Xtreme banden

Vind uw

Wintrac 4 Xtreme

hier!

Vredestein Wintrac 4 Xtreme: premium winterband

De Vredestein Wintrac 4 Xtreme is een mooie ontworpen sterke winterband speciaal geschikt voor SUV’s en andere grote modellen auto’s. Het ontwerp van de Italiaanse studio Giugiaro en de toepassing van nieuwe materialen maken een uitstekende band die goede prestaties combineert met een aantrekkelijk ogend profiel. Deze winterband houdt zichzelf schoon en zet goede prestaties neer op nat en op besneeuwd of glad wegdek.

Vredestein Wintrac 4 Xtreme: ontwerp

Het profiel en de opbouw van de Vredestein Wintrac 4 Xtreme zijn ontworpen in samenwerking met de Italiaanse studio Giugiaro, die veel van de banden van Vredestein ontwerpt. Dat is te zien. Het resultaat is een mooi ogende donkere band (mede door gebruik van siliconen in het materiaal) met een vlak profiel met ronde groeven die naar voren wijzen. Dankzij deze groeven en de waterafstotendheid van de gebruikte materialen worden water en vuil op efficiënte wijze afgevoerd. De grip en handling van de Wintrac 4 zijn daardoor uitstekend. De remweg is voldoende kort, en afgestemd op zwaardere voertuigen. De band ligt zeer stabiel op de weg en er is geen sprake van aquaplaning of slippen in bochten.

Vredestein Wintrac 4 Xtreme: sterk en stabiel

De Vredestein Wintrac 4 Xtreme is een relatief vlakke band, iets dat mogelijk is door de sterkte van de gebruikte materialen. De band oogt daardoor mooi en sportief van de zijkant. Een ander voordeel is dat de band vrij stug is, met een goede drukverdeling waardoor de auto stabiel op de weg ligt. Voor de SUV een echte aanrader!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK