Star Performer

Star Performer SUV-1 banden

Vanaf67,60 €per band
Vind uw

SUV-1

hier!

Star Performer SUV 1 zomerbanden waterdichte garantie

Star Performer SUV 1 zomerbanden voor een aantrekkelijk geprijsde en goed ogende band voor grotere auto's en SUV's. Met de strakke Star Performance garantieregeling koop je met een gerust hart online.

Veiligheid, prestaties, kwaliteit en prijs

SUV's hebben in de regel een vrij krachtige motor, en dus bestaat er een aparte categorie banden voor deze auto's. Deze banden scoren hoog op slijtvastheid en zijn wat groter en breder dan normale banden, omdat ze een zwaardere last moeten kunnen dragen. De prijzen van deze banden liggen iets hoger dan normale banden, omdat het nu eenmaal om grotere banden gaat. De prijzen variëren natuurlijk, afhankelijk van het merk, de materialen, en de opties (zoals run-flat). Tirendo.nl biedt zowel banden van de grote gevestigde premiummerken aan (Goodyear, Continental, Michelin) als van mid range en low range aanbieders. In sommige gevallen is een premium product echt aan te raden, zoals voor zakelijke rijders en zeer dure auto's. In veel gevallen volstaat echter een goede mid range band zonder meer.

De Star Performer garantieregeling van Tirendo.nl

Deze regeling biedt hoge kortingen op nieuwe Star Performance banden in geval van permanente schade. Afhankelijk van de dikte van het overgebleven profiel is de korting 40% tot 100%. Is de dikte van het profiel 6 mm of meer dan ontvang je een volledig nieuwe band. Bij 5,0 - 5,99 mm ontvang je een korting van 80%. Bij 3,0 - 4,99 mm ontvang je 60% korting bij aankoop van een nieuwe Star Performer-band. En bij 1,6 - 1,99 mm krijg je bij aankoop van een nieuwe Star Performer band een korting van 40%. Deze garantie is een aanvulling op eventueel bestaande fabrieksgarantie.

Online bestellen met Tirendo.nl

Zoek je een band, dan zit je hier goed. Wij zijn volledig online, dus geen eigen vestigingen. Daardoor kunnen wij de marges ook laag houden. Toch biedt Tirendo.nl een goede garantieregeling, optionele montage bij een garage (Tirendo.nl heeft 600 partnergarages, zelfstandige garages met servicecontracten) in Nederland, en snelle levering met gratis bezorging. Heb je eenmaal online besteld, dan zul je waarschijnlijk nooit meer terug willen. Profiteer mee van onze lage prijzen en gunstige voorwaarden. Maak op je gemak een keuze, en bestel online!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK