/

Silverstone banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Silverstone banden absolute topklasse

Silverstone banden zijn een begrip in de motorsport al sinds de jaren '80. Inmiddels beschikt het bedrijf over hypermoderne autonome productielijnen en produceert het banden voor personenauto's, SUV's, 4x4's, busjes en industriële voertuigen. Het bedrijf exporteert naar 60 landen. Silverstone brengt zijn innovaties uit de autosport naar zijn consumentenproducten. De Footprint Analyser bijvoorbeeld wordt gebruikt om slijtage van de band tegen te gaan. De druk op de verschillende delen van de band wordt in een testomgeving langdurig onderzocht, wat leidt tot extra ondersteuning op de punten waar dat nodig is. Ook geluidsproductie wordt aangepakt door het testen van verschillende profielen in een testomgeving. Tevens wordt daarbij op rolweerstand gelet, een lagere rolweerstand leidt tot een lager brandstofverbruik. Op Tirendo.nl vindt u een selectie van de beste banden die door Silverstone op de markt zijn gebracht dit jaar en afgelopen jaar.

Bestel eenvoudig en snel

U kunt ze eenvoudig bestellen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De bezorging is geheel gratis, en er zijn geen verborgen of aanvullende kosten. Door alleen online te verkopen besparen wij een hoop in de kosten, en kunnen wij SIlverstone goedkoper aanbieden dan andere leveranciers.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^