Nokian

Nokian Z SUV banden

Vind uw

Z SUV

hier!

De Nokian Z SUV beantwoordt volledig aan de wensen van de veeleisende SUV-bestuurder, die graag banden wil met een uitstekende grip en tractie in wisselende weersomstandigheden. De band rolt snel en soepel, geeft een makkelijke en nauwkeurige stuurhandling en toont zijn kracht en kwaliteit in extreme weerscondities.

Profieleigenschappen

De Nokian Z SUV heeft een dunne rubberlaag die de rolweerstand vermindert. Door de flexibele tussenlaag reageert deze SUV-band snel en adequaat op stuurbewegingen. Het contact met de weg is groot, waardoor een stabiele wegligging wordt verkregen. Ook op hobbelige en gladde wegen. De speciale rubbersamenstelling van de SUV-banden zorgt ook voor een optimale grip bij lage temperaturen. De ribben in de autoband zijn bedoeld om hoge snelheden aan te kunnen, waarbij stabiel en veilig rijden verzekerd is. De gepolijste groeven laten het water onder de banden snel wegstromen. Er bevindt zich een aquaplaning-indicator op de band, zodat de bestuurder kan zien of er - door bandenslijtage - een verhoogd risico op watergladheid is.

Effectiviteit

De Nokian Z SUV is door de lage rolweerstand een geluidsarme en duurzame band. Het maakt deze autoband niet alleen aangenaam om mee te rijden, maar ook om langdurig plezier van te hebben. De lichte rolling en gelijkmatige slijtage van de banden vormen een extra pluspunt. Het lage brandstofverbruik, de verminderde CO2-uitstoot en het gebruik van gezuiverde oliën bij de productie van de autobanden, zijn belangrijke criteria voor energiezuinige rijders die ook hoge rij-eisen aan een SUV-band stellen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.