Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Nokian WR SUV 3 banden

Vind uw

WR SUV 3

hier!

Nokian is de Finse bandenfabrikant die pas één decennia actief is op de bandenmarkt. Dit valt echter absoluut niet af te lezen aan de banden die speciaal zijn ontworpen om de winter te kunnen trotseren. Met de pas uitgebrachte Nokian WR SUV 3, die geschikt is voor SUV’s, verbaast het bedrijf zijn concurrenten opnieuw.

Rijeigenschappen

De Nokian WR SUV 3 is gegarandeerd een pareltje om in te rijden. Met de toegepaste innovaties, is het zelfs vanzelfsprekend dat de grip op winterse ontergronden subliem is. Sneeuw en ijs trotseren, is daarom geen enkele uitdaging voor de nieuwkomer onder de winterbanden. Zelfs op hoge snelheden blijft de band betrouwbaar, dankzij de uitgekiende rubbersamenstelling.

Profieleigenschappen

Het symmetrische profiel van de Nokian WR SUV 3 is zeer vernieuwend. Zo is het groevenpatroon een van de vele innovaties die Nokian heeft doorgevoerd om een uitstekende handling te kunnen leveren. Naast een verhoogd rijcomfort, zorgen de groeven ook voor een snelle waterafvoer. Op deze manier wordt u optimaal beschermd tegen aquaplaning. Daarentegen, zorgen de zogenaamde ‘sneeuwklauwen’ voor een fantastische grip op winterse ondergronden. Zoals de naam al doet vermoeden, bijten de klauwen zich als het ware vast op sneeuw en ijs. In de wintermaanden kunt u dus volledig vertrouwen op de Nokian WR SUV 3.

Rendenment

Net als de andere Nokian banden, hecht de winterkanjer veel waarde aan het milieu. Om de rolweerstand en dus het brandstofverbruik terug te dringen is aan het rubber van de band silica toegevoegd. Verder zorgt de unieke combinatie voor een langere levensduur. U heeft dus méér dan één winter plezier van de Nokian WR SUV 3!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info