Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Nokian Lapponia W SUV banden

Vind uw

Lapponia W SUV

hier!

De Nokian Lapponia W SUV is een eersteklas winterband voor SUV's, bestelbusjes en pick-up trucks die een lage prijs koppelt aan een hoge kwaliteit. Deze veelzijdige Nokian-band heeft een voortreffelijke grip op sneeuw, ijzel en modder en levert ook op een nat en droog wegdek zeer goede prestaties. Verder verzekert deze slijtvaste premium winterband de bestuurder van een nauwkeurige stuurcontrole en een hoog kilometeraantal.

Profieleigenschappen

Een symmetrisch, pijlvormig profiel met dikke groeven op het loopvlak van de Nokian Lapponia W SUV zorgt voor een zeer goede grip op ijs en sneeuw en een superieure handling en stabiliteit in moeilijke weers- of wegomstandigheden. De Lapponia W SUV onderscheidt zich verder door een sterke tractie op gladde ondergronden en door een korte remweg. Dit verschaft u als bestuurder immer een veilig rijgevoel. Brede omtrekgroeven verwijderen voorts te allen tijde effectief water en vuil. Het gevaar van aquaplaning wordt hiermee sterk gereduceerd. De robuuste schouderblokken van de Nokian Lapponia W SUV winterband dragen bij aan een uitstekende stabiliteit in de bochten.

Effectiviteit

De Nokian Lapponia W SUV is voorzien van een veiligheidsindicator die nauwkeurig de profieldiepte in millimeters aangeeft. Dit voorkomt onveilig rijden. De nummers op het profiel verdwijnen als de band langzaam slijt. Als het getal 8 niet meer zichtbaar is, wordt het pas tijd om deze topband te vernieuwen. De lage rolweerstand van de Nokian Lapponia W SUV vermindert het brandstofverbruik, wat deze winterbanden extra stil, voordelig en duurzaam maakt.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info