Nokian

Nokian Lapponia W SUV banden

Vind uw

Lapponia W SUV

hier!

De Nokian Lapponia W SUV is een eersteklas winterband voor SUV's, bestelbusjes en pick-up trucks die een lage prijs koppelt aan een hoge kwaliteit. Deze veelzijdige Nokian-band heeft een voortreffelijke grip op sneeuw, ijzel en modder en levert ook op een nat en droog wegdek zeer goede prestaties. Verder verzekert deze slijtvaste premium winterband de bestuurder van een nauwkeurige stuurcontrole en een hoog kilometeraantal.

Profieleigenschappen

Een symmetrisch, pijlvormig profiel met dikke groeven op het loopvlak van de Nokian Lapponia W SUV zorgt voor een zeer goede grip op ijs en sneeuw en een superieure handling en stabiliteit in moeilijke weers- of wegomstandigheden. De Lapponia W SUV onderscheidt zich verder door een sterke tractie op gladde ondergronden en door een korte remweg. Dit verschaft u als bestuurder immer een veilig rijgevoel. Brede omtrekgroeven verwijderen voorts te allen tijde effectief water en vuil. Het gevaar van aquaplaning wordt hiermee sterk gereduceerd. De robuuste schouderblokken van de Nokian Lapponia W SUV winterband dragen bij aan een uitstekende stabiliteit in de bochten.

Effectiviteit

De Nokian Lapponia W SUV is voorzien van een veiligheidsindicator die nauwkeurig de profieldiepte in millimeters aangeeft. Dit voorkomt onveilig rijden. De nummers op het profiel verdwijnen als de band langzaam slijt. Als het getal 8 niet meer zichtbaar is, wordt het pas tijd om deze topband te vernieuwen. De lage rolweerstand van de Nokian Lapponia W SUV vermindert het brandstofverbruik, wat deze winterbanden extra stil, voordelig en duurzaam maakt.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK