Nokian

Nokian HT SUV banden

Vind uw

HT SUV

hier!

De HT SUV van het Finse Nokian is een zomerband ontworpen voor SUV's die voornamelijk op de weg rijden, maar tevens geen problemen ondervinden op iets ruiger terrein. Ook is het een band die onder uiteenlopende weersomstandigheden toch prima prestaties blijft leveren. De Nokian HT SUV is hiermee een van de meest veelzijdige SUV-banden voor de alledaagse weggebruiker.

Profieleigenschappen

De Nokian HT SUV is uitgerust met schouderblokken die over klauwvormige groeven beschikken voor betere prestaties op minder vlak terrein. Twee andere toegepaste technieken voor deze band zijn 'Cool Silica' en 'Double Mud Stopper'. Het eerste is een speciale rubbersamenstelling die goed overweg kan met fluctuerende temperaturen; het tweede zorgt dat modder en kleine steentjes niet vast blijven zitten tussen de band en de velg.

Effectiviteit

Zoals bij alle Nokian zomerbanden heeft de Finse fabrikant ook bij de HT SUV aandacht besteed aan de rolweerstand. Dit vertaalt zich in minder snelle slijtage en dus een langere levensduur, wat de band tenslotte weer aantrekkelijk maakt voor de prijsbewuste weggebruiker.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK