/

Mickey Thompson banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Mickey Thompson banden sterk op alle fronten

Mickey Thompson banden uit het land van de onbegrensde mogelijkheden is een bedrijf dat zich volledig richt op snelheid. Dit is een bedrijf van en voor enthousiastelingen in drag races en monster trucks. MT is een begrip in de VS, misschien niet in Nederland. Tirendo.nl probeert merken zoals MT ook in Nederland voet aan de grond te laten krijgen. We willen niet allemaal op GoodYears rijden natuurlijk. Het bedrijf bestaat sinds 1963 en heeft een goed assortiment voor track en off road. Het bedrijf is zeer vernieuwend als het gaat om nieuwe technieken die coureurs aan een nip voordeel kunnen helpen ten opzichte van de concurrentie. Wij hebben een aantal van de meest verkochte banden van dit bijzondere merk in de catalogus opgenomen. Maak uw keuze online en bestel snel!

Uw bestelling bij u thuis

Bestelt u online bij Tirendo.nl dan wordt uw bestelling kosteloos bij u thuis afgeleverd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de banden elders te laten bezorgen, in de garage of anderszins. Online bestellen betekent lage prijzen en kwaliteit door een goede voorselectie. Lees ook eens de online reviews door gebruikers, om meer te weten te komen.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^