Michelin

Michelin Latitude Alpin LA2 banden

Vanaf155,60 €per band
Vind uw

Latitude Alpin LA2

hier!

Veiligheid in winterse weersomstandigheden is van belang voor iedere automobilist. Voor 4x4-rijders probeert Michelin met de Michelin Latitude Alpin LA2 aan die behoefte te voldoen. Zo bieden de banden een kortere remweg bij een nat wegdek, in de sneeuw of op ijzel. Ook zorgt de Michelin Latitude Alpin LA2 voor een betere tractie en grip. Deze band is daarom een goede partner voor de automobilist, die ook in winterse omstandigheden optimaal van zijn of haar mobiliteit wilt profiteren.

Profieleigenschappen

Onder de noemer Michelin Total Performance heeft de bandenmaker verschillende technische innovaties samengevoegd. Zo geeft de rubbersamenstelling Helio Compound 3G de Michelin Latitude Alpin LA2 een betere grip in winterse omstandigheden. Dat geldt zowel voor een nat, besneeuwd en ijzig wegdek. Een verhoogde stijfheid van de band zorgt voor meer houvast in de sneeuw. Ook draagt daar het diep uitgesneden profiel aan bij, waarbij het loopvlak vier profielblokken bevat en het contactvlak met de weg vijf profieltanden heeft. Ook is de Michelin Latitude Alpin LA2 berekend op water op de weg. Het wegwerken van water gebeurt dankzij de diepe lamellen, die in drie richtingen lopen en voorzien zijn van variabele hoeken.

Effectiviteit

Doordat de Michelin Latitude Alpin LA2 meer controle biedt in winterse omstandigheden, gaat de band langer mee. Ook kan het gebruik van deze band brandstofbesparing opleveren. Daarom is de Michelin Latitude Alpin LA2 niet alleen gunstig voor het budget, maar draagt hij ook bij aan het milieu.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK