Kumho

Kumho ECSTA X3 KL17 banden

Vanaf142,50 €per band
Vind uw

ECSTA X3 KL17

hier!

De Kumho Ecsta X33 KL17 is een premium band van Kumho Tyres die speciaal ontworpen is voor de nieuwste generatie kleine tot middelgrote 4x4 wagens en SUV's. De allround band staat bekend om zijn hoge prestaties en comfortabel en stabiel rijden bij droge en natte weersomstandigheden.

Profieleigenschappen

De Kumho Ecsta X33 KL17 beschikt over een asymmetrisch bandenprofiel met brede zijgroeven en kanaaltjes. Dit vernieuwende profiel zorgt voor een snelle afvoer van water en modder. De band heeft daarmee een hoge weerstand tegen aquaplaning, wat een veilig rijgevoel geeft. Het stijve maar evengoed flexibele rubber leidt tot een stabiele wegligging. De stuurrespons en zijdelingse grip is met deze SUV-banden ook in de bochten buitengewoon. De veelzijdige band heeft ook zeer goede remeigenschappen op droge en natte wegen.

Effectiviteit

De Kumho Ecsta X33 KL17 banden zijn voorzien van speciale profielblokken die voor een laag geluidsniveau tijdens het rijden zorgen. De gelijkmatige drukverdeling van de banden leidt tot minder slijtage, waardoor deze banden lang meegaan. De Kumho Ecsta X33 KL17 is een duurzame en betaalbare band die bij uitstek geschikt is voor 4x4 voertuigen en sportieve SUV's. De SUV-band garandeert vele kilometers ontspannen en veilig rijden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK