Kumho

Kumho eco Solus KL21 banden

Vanaf108,00 €per band
Vind uw

eco Solus KL21

hier!

Kumho is de Koreaanse bandenfabrikant die, sinds zijn oprichting in 1960, succesverhaal na succesverhaal schrijft. Innovatie en ontwikkeling draagt het bedrijf namelijk hoog in het vaandel. Door continu zijn Kumho banden te vernieuwen, behoort het tegenwoordig tot de grootste bandenfabrikanten ter wereld. Deze positie zal Kumho ook niet zo snel verliezen, aangezien het recentelijk de nieuwe zomerband heeft geïntroduceerd: de Kumho Solus KL21.

Rijeigenschappen

De nieuwkomer verslaat nu al andere zomerbanden door milieuvriendelijkheid perfect met een goede grip op droog wegdek te combineren. Een veranderde rubbersamenstelling maakt het dat de Kumho Solus KL21 een betere tractie kan leveren op hoge snelheden. Het extra toegevoegde silica zorgt eveneens voor een uitstekende handling.

Rendement

Milieuvriendelijkheid wordt door de Kumho Solus KL21 met hoofdletters geschreven. Het rubber is namelijk zo samengesteld dat het zowel de rolweerstand als het brandstofverbruik aanzienlijk terugdringt. De zomerband is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Het is dan ook juist daarom dat de Kumho Solus KL21 tot de zuinige, maar vooral goedkope autobanden wordt gerekend.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK