Kumho

Kumho 798 Plus banden

Vind uw

798 Plus

hier!

De Kumho Radial 798 Plus is een moderne band voor gebruik op verharde wegen. Deze 4x4-zomerband is bij uitstek geschikt voor SUV's, sportieve auto's, bestelbusjes, lichte vrachtwagens en pick-up trucks en onderscheidt zich door een nauwkeurige handling en een hoog veiligheidsniveau bij natte weersomstandigheden. Bestuurders van wagens met vierwielaandrijving waarderen de Radial 798 Plus ook om zijn precieze wegligging en vlotte, comfortabele rijgedrag.

Profieleigenschappen

Het speciale profiel van de Kumho Radial 798 Plus wordt bepaald door solide buitenste schouderblokken, een doorlopende centrale rib en een doordachte lamellenstructuur. Deze profieleigenschappen verschaffen de Radial 798 Plus een nauwkeurige handling en goede grip op droge, natte én besneeuwde wegen. Deze radiaalband is immers ontworpen om ook in regen en lichte sneeuw te kunnen rijden. Diepe groeven in dwarse en lengterichting verdringen namelijk veel water, wat uitstekende rijeigenschappen in natte weersomstandigheden garandeert. Het risico op aquaplaning blijft zo laag. De Kumho Radial 798 Plus heeft ook een goede tractie in lichte sneeuw.

Effectiviteit

De Kumho Radial 798 Plus functioneert prima in zomer en winter. Deze allround band geniet het M+S-symbool, wat aangeeft dat deze in modder en sneeuw uitstekend functioneert. Het afrolgeluid van de Radial 798 Plus is voorts laag. Deze stil lopende 4x4-band heeft een hoog rendement. De bandenslijtage gaat hierdoor zeer geleidelijk en het brandstofverbruik blijft laag. De bestuurder is zo verzekerd van duizenden kilometers rijgenot. Deze veelzijdige Kumho-band blinkt daarmee niet alleen uit op het gebied van veiligheid en rijcomfort, maar ook op het vlak van duurzaamheid en betaalbaarheid.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK